Viisi hämmästyttävää tekemistä Siem Reapissa

Monet matkustajat vierailevat Kambodžassa todistamaan Angkor Watin loistoa, jonka portti on Siem Reapissa. Tätä yhdyskäytävää on kuitenkin enemmän kuin temppeleitä, joihin ne johtavat. Joka vuosi tuhannet turistit kulkevat tämän portin läpi, mikä tekee siitä Kambodzan nopeimmin kasvavan paikan pääkaupungin alueen ulkopuolella. Jos haluat käydä Kambodžassa Angkor Watin parissa, varaa yksi monista Siem Reapin luksushotelleista ja lomakohteista, joita Secret Retreats tarjoaa. Kun olet asettunut ratkaisuun, on aika tehdä monia hienoja asioita, kuten:

Tutustu Angkorin temppeleihin

Paljon turisteja saapuu Kambodžaan lähinnä Angkor Watista, jossa voit nähdä useita temppeleitä. Kohde on noin neljä mailia pohjoiseen Siem Reapista. Angkor Watin mittakaava on ylivoimainen. Vaikka voit tarkistaa tämän kohteen kohokohdat yhdellä kertaa, voit ostaa lisää passia tutkiaksesi temppeleitä pienillä yksityiskohdilla.

Käy maamiinamuseossa

Vuosikymmenien ajan konfliktit jättivät miljoonia maamiinoja ja esineitä, jotka eivät ole koskaan räjähtineet. Nämä vaaralliset esineet löytyvät ja säilytetään Kambodzan maamiinamuseossa. Sen perusti entinen lapsisotilas, joka näki, kuinka Siem Reapin sodan aiheuttama menneisyys vei vanhempansa pois häneltä. Museoon on pääsymaksu. Varat käytetään museoon liittyvän avustuskeskuksen ja koulun tukemiseen. Vierailijat voivat päästä museoon maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin klo 9 aamu-3 iltapäivällä.

Löydä Kampong Phluk -kylän aitous

Kampong Phluk on noin 20 km: n päässä Siem Reapista. Tämä kalastajakylä on rakennettu tukkipilareille Kambodžan suurimman Tonle Sap -järven nimisen järven ympärillä olevilla suilla. Kylä on pystynyt säilyttämään aitoutensa, koska vain muutama turisti käy täällä. Mutta niille, jotka haluavat tavallisen khmeeri-elämän, joka ei sisällä raskaan matkailun vaikutusta, tämä paikka ei ole pettymys.

Mene vanhoille markkinoille joitain matkamuistoja

Näillä markkinoilla paikalliset ja turistit jakavat kiinnostuksensa ostoksiin. Täältä turistit voivat saada matkamuistoja, kuten hopeatöitä, koruja, messinkiveistoksia, T-paitoja, taidetta ja paljon muuta. Markkinoilla on koko helmiä, hopeaa ja kultaa varten tarkoitettu arcade.

Juo olutta paikallisten kanssa

Pimeän jälkeen vieraat voivat nauttia hyvän juoman joissakin Siem Reapin neonvalaistuissa baareissa. Graffitilla päällystetty Angkor Wat on hieno alku. Tämä baari esittelee uskomattoman energian samoin kuin edullisia juomia ja ruokia, jotka tekevät siitä loistavan tukikohdan uusille tulijoille ja pitkäaikaisille.

Comments are closed.