Milloin sinun pitäisi palkata kirjanpitäjä?

Ei ole väliä, haluatko palkata kirjanpitäjän, jotta he voivat auttaa sinua lainahakemuksessasi tai jopa verotutkimuksissa, sillä pätevän ja kokeneen henkilön saaminen on uskomattoman tärkeää, ja sinä ihmettelet, kuinka paljon he voivat auttaa sinua . Tilintarkastajan palkkaamisella on erilaisia ​​etuja myös yrityksesi kasvun eri vaiheissa, mutta se ei tarkoita, että sinun on palkattava kirjanpitäjä kokopäiväisesti tai jopa yrityksen sisällä. Itse asiassa tarvitset vain yhden pari tuntia viikossa, joten pidä tämä mielessä päätöksenteossa.

Joten mitä kirjanpitäjä voi auttaa? Niiden avulla voit säästää rahaa ja ne ovat hienoja verojen suhteen. Saatat ajatella, että voit suorittaa kaikki verot itse, mutta jos aikaasi kannattaa, esimerkiksi 100 puntaa tunnissa, voit lopulta kuluttaa 200 puntaa kahteen tuntiin, joka kuluu omien kirjojesi tekemiseen. Kirjanpitäjä saattaa pystyä tekemään työsi sinulle paljon halvemmalla, ja tämän lisäksi sinun ei tarvitse huolehtia virheiden tekemisestä, jotka voivat olla kalliita tulevaisuudessa.

Tämä herättää kysymyksen, milloin tiedät onko tämä oikea aika vuokrata kirjanpitäjä vai ei? Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on tarkastella aikaa, jonka vietät oman kirjanpidon tekemiseen. Jos tämä aika voitaisiin osoittaa paremmin yrityksellesi, kannattaa ehdottomasti miettiä palkata yksi talouden avuksi.

Tässä Reuben Singh -haastattelussa Reuben Singh puhuu siitä, kuinka hän on tehnyt virheitä liiketoiminnassaan, ja hän kertoo myös henkilökohtaisesta kokemuksestaan ​​kirjanpitäjien kanssa ja siitä, mitä heillä on tarjottavanaan.

Comments are closed.