Luovuttajien hallinnan ohjelmistojen edut

Ihmiset, joilla on kokemusta voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden järjestämisestä, ymmärtävät, että suurin este voittoa tavoittelemattoman organisaation ylläpitämiselle on varainhankinta. Organisaation on sen sijaan luottava lahjoittajiensa ansiosta vaihtamatta käteisvarojaan voittoa tavoittelemattomien palveluiden vastaan. Siksi voittoa tavoittelemattomat organisaatiot viettävät kohtuuttoman paljon aikaa löytää avunantajia ja pyytää heiltä rahaa. Yksi voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden teknologisesta edistyksestä on ollut luovuttajien hallintaohjelmistojen kehittäminen. Avunantajien hallintaohjelmisto sisältää tärkeitä ominaisuuksia, jotka nopeuttavat keruuprosessia, kun voittoa tavoittelemattomat organisaatiot pyytävät varoja. Mitkä ovat muutamia näistä eduista?

Seuraa rahoittajia helposti vuodesta toiseen
Yksi vaikeimmista osista lahjojen pyytämisessä on seurata, kuka lahjoitti joka vuosi. Vuosikymmenien ajan voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden olisi pitänyt seurata näitä tietoja käsin. Jos ihmiset vaihtavat osoitteita tai muuttivat pois, heidän on jäljitettävä nämä tiedot ja tehtävä tarkkoja muutoksia rekisteriin. Tämä teki luotettavan pääomalähteen saamisesta suuren haasteen. Nyt avunantajien hallintaohjelmisto seuraa kaikkea sähköisesti. Kaikki nämä tiedot sisältyvät rekisteriin, ja ihmiset voivat selvästi nähdä, kuka lahjoitti mitä, missä asuu, ja jopa sähköpostiosoitteensa tavoittaa heidät, jos heidän fyysinen osoitteensa muuttuu. Tämä säästää organisaatioille huomattavasti aikaa.

Monilla ohjelmistotuotteilla on sisäänrakennetut markkinointityökalut
Yksi aikaa vievistä osista on rahaa pyytävien kirjeiden kirjoittaminen ja lähettäminen. Tämä on toinen menneisyyden ongelma, koska näissä ohjelmistonhallintatyökaluissa on sisäänrakennetut tuotteet, joiden avulla voidaan nopeasti kehittää ja tulostaa pyyntökirjeitä. Tällä ohjelmistolla on myös tapoja lähettää nopeasti sähköpostia ihmisille pyytämään lahjoituksia rekisterin sähköpostiosoitteiden avulla. Itse asiassa tämä on usein tehokkaampaa, koska ihmiset voivat napsauttaa painiketta lahjoittaa sen sijaan, että kirjoittaa ja postittaa sekki. Joskus lahjoittamisen aika on esto, joka estää lisää lahjoituksia todellisen rahallisen arvon sijasta. Avunantajien hallintaohjelmat auttavat murtamaan nämä seinät.

Avunantajien hallintaohjelma voi integroida kirjanpidon
Kaikki ymmärtävät, että voittoa tavoittelemattoman organisaation toiminnan verotukselliset vaikutukset ovat monimutkaisia ​​ja monimutkaisia. Siksi ohjelmistojen kyky integroida kirjanpito-ohjelmiin on hengenpelastaja. Jos ihmiset valitsevat ohjelmistonsa huolellisesti, he voivat löytää ohjelmiston, joka voi integroida luovuttajien tietokannan tiedot yhteisiin kirjanpito-ohjelmiin, jotka voivat säästää organisaatiolle huomattavan määrän aikaa veroihin. Tämä voi säästää henkilöstöä useita tunteja päivässä. Tämä aika voidaan viedä tuottavampiin asioihin, kuten organisaation tehtävän suorittamiseen.

Comments are closed.