Kuusi mahtavaa tekemistä Kööpenhaminassa

Kööpenhamina, Tanskan kaunis pääkaupunki, on täynnä runsaasti nähtävyyksiä ja nähtävyyksiä. Jos olet varannut yhden parhaista huoneistoista Kööpenhaminassa, on aika tietää, mitä voit tutustua siellä. Jos matkustat lomallesi pääkaupunkiin, tässä on opas tekemistä ja näkemistä siellä:

Kiipeä pyöreän tornin huipulle

Pyöreä torni on Euroopan vanhin toimiva observatorio. Käyntisi siellä sisältää kävelemisen kierrepolkua pitkin, joka on noin 200 metriä pitkä, 36 metrin tornin yläosaan asti. Ylhäältä pääset nauttimaan upeista näkymistä pääkaupungin vanhaan osaan, kaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin ja kapeisiin merenrantakatuihin.

Kävele Nyhavnin pitkin

Nyhavn on vanha satama, joka on täynnä ihmisiä viettämässä aikaa viihtyisissä kahviloissa ja tyylikkäissä ravintoloissa. Tässä voit ottaa valokuvia kauniisti remontoiduista 1700-luvun kodeista. Sekä paikalliset että turistit parvivat tähän turistikohteeseen, joten varmista, että saavut aikaisin. Kun vierität satamaa pitkin, löydät sen päässä olevan muistoankkurin, joka viettää kaatuneita toisen maailmansodan sotilaita.

Käy kansallismuseossa

Tanskan kansallismuseossa on esillä fantastinen kokoelma viikinkikauden esineitä. Täältä löydät Huldremose-naisen säilyneet jäännökset, jotka juontavat 1. vuosisataa. Löydät museon Prinssin palatsista. Vaikka kuninkaallinen perhe ei enää käytä sitä, se säilyttää ihastuttavan suunnittelun, huonekalut ja arkkitehtuurin.

Mene Amalienborgin palatsiin

Palatsi on Tanskan kuninkaallisen perheen koti. Se on tehty 4 identtisestä rakennuksesta. Kun vierailet palatsissa keskipäivällä, voit tarkkailla kuninkaallisen vartalon vaihtumista. Voit oppia lisää viimeaikaisen rojaltin elämästä Tanskassa, kun vierailet Amalienborgin museossa.

Tutustu kauneuteen, joka on Dyrehavsbakkenissa

Dyrehavsbakken on maailman vanhin huvipuisto, joka avattiin vuonna 1583. Löydät sen Jægersborg Dyrehavessa, joka on 10 km: n päässä Kööpenhaminasta. Puistossa on yli 30 seikkailunhaluista ja jännittävää ajoa, joista Rutschebanen on kuuluisin. Huvipuisto tarjoaa myös hiljaisia ​​paikkoja ihmisille, jotka haluavat viettää aikaa rentoutumiseen ja snackingiin.

Pidä hienoa Amagerin rannalla

Amager Beach on keinotekoinen saari. Kahden kilometrin rannalla on osa matalasta vedestä, jossa pienten lasten perheet viettävät hienoja aikoja. Saaren muut osat ovat dyynit, jotka muodostavat valtavia hiekkarantoja. Älä missaa laguunia rentoutuaksesi rannalla tai harrastamassa erilaisia ​​urheiluaktiviteetteja.

Comments are closed.