Kuinka voit olla auton korikorjauksen asiantuntija

Jos rakastat autoja ja sinulla on myös kello arvostaaksesi sen runkoa, tarvitset sitä, mitä tarvitset autokorikorjaamoon, josta on tulossa nopeasti kasvava teollisuus, koska autot on keksitty.

Autonkorikorjaamon asiantuntijaksi tuleminen tarkoittaa, että olet vastuussa autojen korin kiinnittämisestä esimerkiksi poistamalla aukkoja, muotoilemalla ajoneuvon taivutettuja osia ja muuttamalla korjauskelvottomia henkilöitä – jotkut asiantuntijat saavat myös viimeistellä ajoneuvon fyysin ja korvata usein kehosi lasiset näkökohdat.

Autonkorikorjaaja voi työskennellä yksin tai ryhmässä, jossa todennäköisesti kokeneimmat asiantuntijat voivat valvoa oppisopimusoppijoita. Pystyt työskentelemään automyyjien, yksityisten yritysten, törmäyskeskusten kanssa ja itse.

Uran aloittaminen autokorjaamossa ei ole vaikeaa. Et ole korkeakoulututkinto, joka voi varmasti saada työpaikan autojen korjausasiantuntijana, mutta häntä tarvitaan hänelle kestämään jonkinlainen erikoiskoulutus. Jos haluat keskittyä uudempiin autoihin, sinun on suoritettava edistynyt koulutus.

Kunnianhimoisten autokorjaamon asiantuntijoiden tulisi käydä kemian, matematiikan, fysiikan, tietokonejärjestelmien ja elektroniikan tunteja voidakseen olla alueen suurimpia. Löydät tekniset ja kauppakorkeakoulut, jotka voivat tarjota autojen korinharjoittelua, joka voi viedä noin kuusi useita viikkoja 2 vuoteen. Se voi luottaa korkeakouluun ja sellaiseen koulutukseen, jota haluat harjoittaa. Sinun on oltava tietoinen siitä, että sinulla on oltava kolme tai neljä monen vuoden työharjoittelua, ennen kuin sinulla on asianmukainen akkreditointi käsittelemään kaikkia auton korin korjauksen puolia. Mitä suuremmat alueet pystyt kattamaan – sitä enemmän palkkaa saat.

Koulutus ei lopu, kun pystyt hankkimaan todistuksen. Koko uran ajan odotetaan ylläpitävän viimeisimpiä suuntauksia autoteollisuudessa, ja sinun on tarkistettava ja suoritettava syventäviä kursseja voidaksesi kyetä huolehtimaan uusimmista ajoneuvoteknologioista ja -menetelmistä alueella.

Comments are closed.