Kuinka Thaimaan ajoneuvovakuutus toimii

Thaimaassa ajaminen voi olla, sanotaan vain, mielenkiintoista. Tiet eivät aina ole ennustettavissa, ja tiellä on paljon kuljettajia, joilla ei ole turvallisuutta mielessään. Thaimaan teiden käyttämiseksi säilyttäen jonkin verran mielenrauhaa, on tärkeää hankkia itsellesi vakuutuspaketti, joka kattaa sekä sairauskulut että omaisuuden menetykset.

Autovakuutuksen saaminen Thaimaassa ei ole vain hyvä idea, se on pakollinen kaikille Thaimaan teillä kuljettajille. Riippumatta siitä, millaista ajoneuvoa aiot käyttää, olipa se sitten iso tai pieni, yksityinen tai julkinen, vakuutuksen saaminen on jotain, jota ei voida välttää. Itse asiassa emme haluaisi välttää sitä muutenkin, koska kustannukset, jotka aiheutuvat siitä, että meillä ei ole hyvää suunnitelmaa, ovat huomattavasti suuremmat kuin hyvän vakuutuksen maksaminen.

Minkä tyyppisiä vakuutuksia voit saada?

Thaimaassa on useita autovakuutusvaihtoehtoja, ja jokaisesta saat sen, mitä maksat.

Peittoalueen alimmassa päässä on CMI, joka tunnetaan myös nimellä pakollinen moottorivakuutus. Tällä tasolla sinun ei pitäisi odottaa paljoa kattavuutta. Sinun ei todellakaan pitäisi odottaa, että vakuutuksesi korvaa kadonneet vahingot tai maksaa suuria rahasummia. CMI on hyvä rajoitetulle kolmansien osapuolien suojaamiselle, ja siinä kaikki. Todellinen suoja onnettomuustapauksissa sinun kannattaa tutkia, mikä VMI, joka tunnetaan myös nimellä vapaaehtoinen moottorivakuutus, on parhaiten tarpeitasi vastaava.

Kolmannen luokan vakuutus

Askel yli valtion valtuuttaman vähimmäisvaatimuksen, CMI, on kolmannen luokan vakuutus. Tällä kattavuustasolla on paljon yhteistä CMI: n kanssa, koska se keskittyy kolmansien osapuolten suojelemiseen eikä tarjoa kuljettajalle omaisuusvahinkoja. Tästä suunnitelmasta on plus-versio, joka lisää rajoitettua omaisuuden menetyssuojaa, mutta se ei ole kovin kattava, emmekä anna neuvoja tämän tason vakuutuksille.

Toisen luokan vakuutus

Toisen luokan vakuutus kattaa sairauskulut ja omaisuusvahingot, mutta rajoitetusti. Omaisuusvahinko korvataan vain, jos kyseessä on toinen auto ja jos kuljettaja tunnetaan. Toisen luokan vakuutuksen plus-versio lisää palo- ja varkaussuojaa.

Ensiluokkainen vakuutus

Vakuutussuunnitelma, jota suosittelemme yleisimmin, on ensimmäisen luokan vakuutus. Tämä suojaustaso varmistaa, että kuljettaja on suojattu kaikilla tasoilla. Ensimmäisen luokan vakuutus kattaa vahingot luonnonmullistuksista, tulipaloista, varkauksista pysäköinnin aikana tai tien päällä. Tämä taso kattaa myös kaikki sairauskulut ja kuljettajien, matkustajien, jalankulkijoiden ja kolmansien osapuolten elämät.

Mistä ostaa vakuutuksen

Thaimaassa on mahdollista työskennellä erityyppisten vakuutusvälittäjien kanssa, jotka myyvät monenlaisia ​​autovakuutuksia. Jotkut ovat legit ja toiset eivät. Aina on parasta työskennellä tunnettuihin yrityksiin kuuluvien vakuutusvälittäjien kanssa. Vaikka tunnettujen yritysten reittien läpi voi tulla hieman korkeita kustannuksia, on myös tae siitä, että vakuutuksesi maksaa, jos tarvitset sitä koskaan. Vältä käymästä läpi vakuutusasiamiesten lupaavia hintoja, jotka vaikuttavat liian hyviltä ollakseen totta.

Comments are closed.