Kimaltele kuin helmi

Paras tunne on nähdä äitisi sivussa, kun yrität parhaasi hymyillä ja tee parhaasi cheerleading-tanssirutiinin suorittamisessa! Mikään tässä maailmassa ei voi olla lähellä tuettavaa äitiä koskaan. Hän huolehtii minusta jatkuvasti missä olen. Kun olin pieni tyttö, hän sai minulle parhaan lastenhoidon ja lähetti minut hyvään peruskouluun Japaniin. Hän oli toimiva äiti, jolla oli muutamia omia yrityksiä, jotka hän hallitsee todella hyvin. Hän matkusti jatkuvasti, mutta ymmärsin täysin, koska tiedän, että hän tekee kaiken, jotta minulla voisi olla parempi tulevaisuus. Nyt kun elämme Los Angelesissa, hän omistaa suurimman osan ajastaan ​​kanssani korvataksesi menetetyn ajan. Nautin siitä joka minuutti. Menemme äiti-tytär päivämääriin ja ostamme suosikki meikkimerkkejämme. Kerran hän kertoi minulle, että loistan joskus kuin helmi ja uskon häntä. Nyt kun olen 16, äitini antaa minun käyttää meikkiä ja käyttää niitä joka päivä. Mutta se ei ole vain tavallinen meikki. Se on jotain, joka on tehty erityisesti lapsille.

Minä ja ystäväni käytämme sitä todella joka kerta, kun meillä on cheer kilpailut koulussa. Minun on sanottava, että se on paras hurraa kilpailumeikki, jonka olen koskaan käyttänyt. Gen Glitter, joka heillä on, on paras hiusten ja vartalon glitter, joka ei ole tahmea. Se on kevyt ja lisää enemmän asennetta ja kimallusta jokaiseen paikkaan, jonka haluan korostaa. Silmilleni ja poskilleni on paras silmien ja poskien paletti, joka muistuttaa jatkuvasti sitä, mitä äitini kertoi minulle – että voisin paistaa jonain päivänä kuin helmi. Sävyissä on hohtaa ja se on itse asiassa kokoelma kuutta luomiväriä viimeistelyvaiheissa, jotka vaihtelevat korostetusta kimalteesta valittuihin satiineihin, samoin kuin erittäin kaunis poskipuna ja korostus, jotta silmät ja posket saavat lopullisen värinpesua. Siinä on mukautetun kokoinen applikaattori, joka ei ole sotkuinen ja näyttää ihastuttavan söpöltä. Käytän sitä tosiasiallisesti joka kerta, kun olen tanssinut kappaleen myös koulussa. Sain niin paljon itseluottamusta ja huomasin tanssia, ja ihmiset kohtelevat minua aina siitä, että minulla on paras tanssin kappalemeikki.

Pohjimmiltaan käytän sitä joka päivä, mutta se saa minut erottumaan kirjaimellisesti missä tahansa. Pojat jopa alkoivat huomata minua. Minulla oli tapana olla yksinkertainen ja yksinkertainen, mutta nyt olen varmempi ja voin kantaa itseni minne tahansa. Tämän meikin takia näen itseni toisin ja haluan kertoa siitä kaikille, jotka kamppailevat itsetuntonsa kanssa. Se on paras teini-ikäinen meikki ja turvallisin, koska se on kehitetty parabeenitöntä. Niiden käyttäminen päivittäin saa minut tuntemaan ylpeyttä siitä, mitä olen saavuttanut viime vuosina. Pyrin tavallaan hankkimaan itseluottamusta, mutta nyt olen vapaa huolenaiheista, samoin äitini. Voin vakuuttavasti sanoa, että olen kipinännyt kuin helmi omalla erityisellä tavallani Petite n ‘Pretty -yrittäjän omistautumisen ja intohimojen avulla kehittää mahtava ja turvallinen meikki jokaiselle tytölle.

Comments are closed.