Käsittele offline-markkinointia halvalla

Kun ylläpidät yritystä, sinun on tietenkin saatava käsitys siitä, kuinka aiot markkinoida sitä potentiaalisille asiakkaille. Sen lisäksi, että meillä on vakaa infrastruktuuri, joka pystyy käsittelemään kaikkia mahdollisia saapuvia tutkimuksia ja mahdollisia vastauksia suorasta yhteydenpidosta, sinun on pohdittava, kuinka aiot hyödyntää offline-tilassa olemassa olevaa laajaa markkinapotentiaalia.

Koska kaikki eivät vielä käytä Internetiä tai ainakaan kaikki eivät käytä sitä suurimpaan osaan päivittäin käyttämäänsä mediaa, sinun on varmistettava, että kohdistat edelleen painetun median markkinointiin. Varmista, että teet älykkäitä päätöksiä markkinoinnissa offline-yleisölle, joten kannattaa ehdottomasti harkita ammattilaisten avustamista.

Vistaprint-tiimi auttaa sinua vangitsemaan kaikenlaisia ​​yleisöjä, etenkin niitä, jotka mieluummin kuluttavat mediaa offline-tilassa. Katso vain joitain heidän uskomattomista alennuksistaan, joita Vistaprint tarjoaa yhteistyössä Groupon Coupons -kumppanien kanssa, ja huomaat kuinka monta makeaa tilaisuutta heillä on auttaa sinua. Esimerkiksi, nyt voit saada 40% alennuksen viikoittaisista tulostustarjouksista, 50% alennuksesta käyntikorteista, 20% alennuksesta plus ilmainen toimitus, 25 dollaria tilauksestasi ja paljon muuta. nämä tarjoukset viittaavat Vistaprintin palveluihin, mutta voit hyödyntää myös paljon muuta.

Sinulle on tärkeää varmistaa, että käsittelet offline-markkinointia tehokkaasti ja taloudellisesti. Vaikka suuri joukko ihmisiä kuluttaa mediaa offline-tilassa, se voi myös olla hieman kallista, joten sinun on oltava varovainen suunnitteleessasi kampanjaa. Varmista, että se on edullinen, ennen kuin käynnistät sen ja yritä skaalata sitä. Ammattimaisen tarjoajan, joka ymmärtää myös kohtuuhintaisuus, kuten Vistaprintin avulla, on varma tapa saavuttaa offline-markkinoinnin menestys. Muista, että painotuotemarkkinoilla on valtava markkinapotentiaali, koska suuri joukko ihmisiä kuluttaa tietoa päivittäin offline-tilassa sen sijaan, että käyttäisivät kaikkia tietoja Internetissä.

Comments are closed.