Inspiroivia tapetteja huoneistoihisi.

Muistatko lapsesi päivinä koteihisi käyttämäsi retro-tapetit. Nyt sinulla voi olla, että tapettipaperin käyttäminen on menneisyyttä. Lyön vetoa, että seinäpaperin käyttäminen ei ole vanhentunutta eikä ole varmasti menettänyt viehätysvoimaansa. Taustapaperin käytön trendi on palannut täydessä vauhdissa. Valitse tapetit, jotka herättävät tunteita tai joiden pitäisi koettaa äly-ajatuksiasi. Valitse ne, jotka määrittelevät nykyaikaisen elämäntavan. Jos palaat historiaan, löydät 70-luvulla alkanut hullu taustakuvien käytöstä. Jopa thanisandra-asunnoissani olen käyttänyt funky-seitsemänkymmenenluvun Bollywood-tyylisiä seinäpapereita opiskeluhuoneeseeni. Jos sinulla on ylimääräistä mielikuvitusta ja jännitystä leikkiä väreillä ja paljon rakkautta suunnittelemiseen, voit keksiä poikkeukselliset tapetit.

Kun valitset tapettipaperia, noudata Paul Randin sanoja, jotka kuuluisasti sanoivat: “muotoilu on menetelmä muodon ja sisällön yhdistämiseksi. Muotoilulla, kuten taiteellakin, on useita määritelmiä; ei ole yhtä määritelmää. Suunnittelu voi olla. Suunnittelu voi olla Suunnittelu on niin yksinkertaista, siksi se on niin monimutkainen.

Ihmiset suhtautuvat tosissaan taisteluun seinäpapereiden kanssa, koska riippumatta siitä, mitä tapetteja heidän asunnoissaan näytetään, ne osoittavat heidän persoonallisuutensa ja taiteensa maun. Nykyään värit, jotka liittyvät luontoon, ovat erittäin suosittuja. Ihmiset rakastavat vihreää tai punaista väriä, joka antaa rohkean lausunnon.

Abstraktit seinäpaperit ovat tulossa markkinoille iso aika, yritä laittaa ne seinäpaperit, jotka kohtelevat vinyylilattiaasi ja puulattiaasi. Jos valitset valkoisen värin, se täydentää melkein kaikkia kerroksia, koska valkoinen siirtyy kaikkiin väreihin

Comments are closed.