Hevosaiheisia slottipelejä

Perinteisiä hedelmä-/kolikkopelejä eli slottipelejä on nykyisin saatavilla kaikenlaisissa aihepiireissä. Erityisesti nämä laajat variaatiot näkyvät nettikasinoilla, vaikka perinteisissä rahapelikoneissakin erilaisten ja eri teemaisten pelien tarjonta on laajentunut vuosi vuodelta. Hevosista tai hevosurheilusta pitäville pelaajille on selkeästi havaittava oma genrensä, jossa hevoset pääsevät peliteemojen kärkipaikalle. Alla on esitelty muutamia suosituimmista hevosteemaisista slottipeleistä.

Derby Dollars

Yleensä myös ihmiset, jotka eivät niin välitä hevosista, ovat tietoisia yli sadan vuoden ajan Yhdysvalloissa vuosittain pidetystä Kentycky Derbystä. Derby voi toki olla joku pienempikin kilpailu, mutta Kentucky Derby on varmasti derbyistä tunnetuin. Derby Dollars eli Derbydollarit -slottipelissä kilpahevoset ja -ratsastajat sekä erilaiset palkinnot, kuten pokaali, loistavat pelirullien kuvioissa. Pelirullia on kaikkiaan viisi ja niiden pyöräytyksen voittoisa lopputulos voi asettua jopa 20:lle eri voittolinjalle. Tämän slotin erikoisuutena on peruspelin tarjoamat isot jackpotvoitot, jotka nykyisin ovat slottipeleissä yleensä jonkinlaisen bonuspelin takana. Pelissä on myös harvinaisen hyvä lisäpyöräytysten mahdollisuus, kun pelkästään kahdella näytölle ilmestyvällä scatterkuviolla ansaitsee jo jokusen ilmaisen lisäpyöräytyksen.

Sure Win Slot

Tämän slotin nimikin houkuttelee pelaajan voittoapajille, sillä Sure Win Slot olisi suomeksi Varman voiton slotti. Perinteisestä viidestä pelirullasta koostuva peli tarjoaa pelaajalle valloittavia hevoshahmoja jockeyneen ja tarvikkeineen, sekä palkintokuvioita eri muodoissaan. Voittolinjoja on useita ja pelaaja voi valita pelipanokset linjakohtaisesti erittäin laajalta skaalalta itse. Peruspelissä on tarjolla isojakin jackpotvoittoja, jos jokaiselle voittolinjalle on asetettu tarpeeksi suuret vedot. Tämän slottipelin erikoisuutena on sen tarjoamat tuplaus- ja nelinkertaistusmahdollisuudet. Aina kun pelaaja saa voittavan rivin, hän voi valita moninkertaistaako voittonsa arvaamalla satunnaisen pelikortin maan oikein. Jos pelaaja saa näytölle vähintään kolme scatterkuviota, hän voi ansaita lisäpyöräytyksiä, joiden määrän saa päättää itse. Mitä vähemmän pyöräytyksiä pelaaja valitsee, sitä suuremmat voittokertoimet niissä on. Jos taas valitaan useita ilmaisia lisäpyöräytyksiä, voittokerroin pysyy normaalina.

First Past the Post Slot

First Past the Post Slot, suomennettuna Ensimmäisenä paalun ohi, on vähän erilaista glamouria tarjoava hevosteemainen slottipeli. Tämäkin slottipeli koostuu viidestä pelirullasta, joiden kuvioissa esiintyy hevoshahmoja ja tyylikkäitä, rikkaita hevosurheiluharrastajia shampanjapulloineen ynnä muine rekvisiittoineen. Voittolinjoja on huimat 25 kappaletta ja pelaaja voi valita niihin panokset linjakohtaisesti. Mitä useampia linjoja on valittuna ja mitä enemmän niihin asetetaan panoksia, sitä suuremmaksi kasvaa jackpotvoitto. Tässä slottipelissä voi päästä myös oikean hevoskilpailun makuun, jos scatterkuviot sattuvat osumaan kolmelle keskimmäiselle pelirullalle. Kolme scatterkuviota keskirullilla aukaisee bonuspelin, jossa pelaaja pääsee valitsemaan itselleen kilpahevosen pieneen kilpajuoksuun. Mitä paremmin pelaajan valitsema hevonen pärjää, sitä enemmän pelaajalle annetaan ilmaisia lisäpyöräytyksiä.