Diindolyylimetaani – todennäköisesti turvallinen, jos sitä käytetään asianmukaisina annoksina

Diindolymetaani, jota kutsutaan myös DIM: ksi, muodostuu kehossa, kun ihminen hajottaa ruokia, jotka sisältävät indoli-3-karbinoolia, ravintoainetta, joka löytyy ristikkäisistä vihanneksista, kuten kaali, parsakaali, ruusukaalia, lehtikaalia ja kukkakaalia. DIM: llä tiedetään olevan paljon terveyshyötyjä. Monet ihmiset ottavat DIM: tä lisäravinteiden muodossa nauttiakseen monista terveydellisistä eduista.

Diindolyylimetaanin ominaisuudet

DIM: llä tiedetään olevan kemoterapia ehkäiseviä aineita ja syövän vastaisia ​​ominaisuuksia. Tästä ravintoaineesta tehdään paljon tutkimuksia, ja sen vaikutusta ihmiskehoon on tutkittu yksityiskohtaisesti.
DIM tunnetaan myös tarjoavan syöpää estäviä, antioksidantteja, antiproliferatiivisia, angiogeneesin vastaisia, antiartriittisia, kemopreventiivisiä, tulehduksen vastaisia, analgeesia, CYP: ta modifioivia ja parasiittisia vaikutuksia.
Diindolyylimetaanin annostelu

Diindolyylimetaanin ottaminen on todennäköisesti turvallista, kun se otetaan asianmukaisina annoksina suositellun ajanjakson ajan. Jos annostus kasvaa enemmän kuin suositellaan tai jos sitä otetaan pidempään kuin lääkärit ovat määränneet, sillä voi olla haittavaikutuksia.

Diindolyylimetaanin edut

Diindolyylimetaanin tiedetään parantavan estrogeenitasapainoa.
Se auttaa myös muuntamalla estrogeenin aktiiviset muodot vähemmän aktiivisiksi muodoiksi.
Se elää testosteronin muuntamisessa estrogeeni- ja aromataasi-entsyymeiksi pieninä annoksina.
Lihasten rakentamisen parantaminen.
Auttaa menettämään ylimääräinen paino.
On tärkeätä ymmärtää, että DIM-lisäravinteet on otettava suositelluina annoksina. Jos annos on suurempi kuin suositeltu annos, se voi lisätä aromataasi-entsyymiaktiivisuutta.
Sillä voi myös olla antiestrogeenisiä ja estrogeenisiä vaikutuksia.
Natriumtasot voivat myös laskea annettaessa enemmän kuin 600 mg.
Diindolyylimetaanin sivuvaikutukset voivat vähentyä, jos sitä otetaan suun kautta ja luonnollisin keinoin.
Tämän lisäravinteen pitkäaikainen saanti voi myös aiheuttaa paljon sivuvaikutuksia, kuten oireeton hyponatremia. Tässä tilassa veren natriumpitoisuus laskee. Elektrolyytti, natrium auttaa verenpaineen mukauttamisessa ja tukee siten hermojen ja lihaksen toimintaa.
Kun henkilö kärsii tästä ongelmasta, hänellä voi esiintyä oireita, kuten pahoinvointia, oksentelua, päänsärkyä, heikkoutta, vähän energiaa, ärtyneisyyttä, sekavuutta, kouristuksia, lihaskramppeja, koomaa tai kouristuksia.
Diindolyylimetaanin syövän vastaiset edut

On nähty, että ihmiset, jotka käyttävät suositeltua DIM-annosta luonnollisesti tai täydentävänä muodossa, ovat suhteellisen turvallisia eturauhasen ja rintasyövältä. Tällä alalla tehdyt tutkimukset ovat melko ohjeellisia. Uskotaan, että tämä lisäosa estää angiogeneesiä. Tämä tarkoittaa, että ei muodostu uusia verisuonia, jotka ovat välttämättömiä tuumorien lisääntymiselle. Tällä alalla jatketaan tutkimuksia ja pian DIM: ää voidaan käyttää syövän vastaisena lisäravinteena.

DIM-lisäravinteita voivat käyttää myös raskaana olevat naiset, lapset ja imettävät naiset. Jos tämä lisäosa otetaan suositelluina määrinä, se on todennäköisesti turvallista kuluttaa. On tärkeää, että yksi ei mene yli tämän lisäyksen yli eikä lisää sitä enempää kuin 24 grammaa päivässä. Ennen kuin annat tämän lisäravinteen lapsille, on suositeltavaa puhua lastenlääkärin kanssa heidän turvallisuuden varmistamiseksi ja nauttia sen uskomattomista terveyshyödyistä jo pitkään.

Comments are closed.